This Site

O NAMA


 
• Proizvodimo i ugrađujemo prozore, ulazna vrata, balkonska vrata, klizne stijene, grilje, rolete, venecijanere, zimske vrtove, mrežice protiv komaraca, Roto krovne prozore, prozorske klupčice, lukove

 

 

alphacanbig

 

Profili, od svjetski poznatog prizvođača Alphacan, istiću se elegancijom i kvalitetom.
 
Sve profile krasi glatka i zaobljena površina,te zaobljene lajsne. Moderan dizajn te tehnološki fino obrađen profil daju prozoru estetsku vrijednost, te se prozor kao takav lako održava. Svi profili su pojačani pocinčanim čeličnim profilima kako bi prozori bili čvršći i stabilniji. Otpornost na UV zrake, te mogučnost zakrivenog odvoda kondenzata osiguravaju dugotrajnost prozora i toplinu u Vašem domu.

Profili su atestirani u nadležnoj kući Euroispekt drvokontrol, te posjeduju najbolje pokazatelje kvalitete, koje potvrđuje i garancijski rok od 10 godina:

 

Ponuda boja Alphacan profila

avorio
bijeli
crveno
mahagonij
metbrush-alu
mooreiche
plavo
rovere
salvia
sivo
tamni-hrast
zeleno
zlatni-hrast
01/13 
start stop bwd fwd

 

• Alphacan je multinacionalna kompanija koja ima 12 ispostava i 2 istražna centra lociranih diljem Europe i koji pripadaju grupi Atofina. Alphacan S.p.A. sa svoje dvije ispostave u Italiji, je ogranak Alphacan S.A. Grupe, certifikat ISO9002. Alphacan S.p.A. okrenut je proizvodnji i distribuciji PVC sistema za prozore i vrata, koji se koriste po cijelom svijetu.
 


roto1

 

• Roto okov renomiranog njemačkog prizvođača omogućuje besprijekorno prijanjanje krila na okvir čime se postiže maksimalna zvučna i toplinska izolacija. Roto je sinonim za kvalitetu u industriji stambenog namještaja – stolarije. Okovi omogućavaju jednostavno otvaranje po vertikalnoj i horizontalnoj osi. U mogućnosti smo ponuditi klasični okov i skriveni okov.
 

• Zaokretno-nagibni okov – Suvremeni okov namjenjen je za okivanje PVC prozora i vrata i omogućava sigurnost i pouzdanost. U razvoj su uloženi dugogodišnje iskustvo, inovacije, razvoj i poboljšanja, tako da su proizvodi certificirani po RAL i imaju 10-godišnju garanciju. Svojstvo okova (Roto Compact-S i Roto NT) su jednostavno prilagođavanje različitim dimenzijama prozora, kvalitetno dihtovanje po čitavom dosegu prozora, upotreba za različite oblike, konstrukcije prozora i vrata. Okov ima malo sastavnih dijelova i omogućuje puno različitih načina upotrebe.
 
• Garancija na profil u bijeloj boji je 10 godina, a na ostale boje kao i na staklo i na okov je 5 godina

 

001ces 2 de v0

Contribute!
Books!
Shop!